• Ana

KREMAST ČOKOLADNI SLADOLED


Tale recept pa je moj najljubši in tako je enostaven za pripravo!


Sestavine:

4 jajca 2 žlici medu

20g pravega kakava


Postopek:

Jajca in med penasto umešamo z električnim mešalnikom. Sama sem mešala s svojim električnim mešalnikom 5-10 min. Ko dobimo kompaktno maso, primešamo še kakav. Ročno premešamo ter damo v skrinjo za nekaj ur (lahko kar čez noč). Pazimo, da so jajca sveža! Jaz sem uporabila domača. Če imaš rad/a sladoled je zgornja količina ravno prav za 2 osebi :)



0 views

Ana Budin

infofitsem@gmail.com

Prehranska svetovalka in osebna trenerka fitnesa.

Lastnica portala fitsem.si, avtorica knjige "Ko zadiši po kruhu", razvoj novih receptov.

KONTAKTNI PODATKI PODJETJA:

Matjaž Budin s.p.

Zapučke 16B

5290 Šempeter pri Gorici

e-mail: infofitsem@gmail.com

POGOJI POSLOVANJA