• Ana

BELJAKOVINSKI SLADOLED IZ VIŠENJ


Sestavine:

Skuta 200g

Smetana 1dl (ne stepena) Med 5 žličk Zamrznjene višnje 100g

Postopek Zamrznjene višnje, skuto in med zmiksamo v blenderju ali z močnejšim paličnim mešalnikom. Ko dobimo enakomerno maso ji primešamo še stepeno sladko smetano. Damo v zamrzovalnik, da sladoled zamrzne. Preden postrežemo pustimo, da malo odmrzne, ker ga tako lažje postrežemo. Nadevamo v kornete.(Zgornja količina je primerna za 2 osebi).



0 views

Ana Budin

infofitsem@gmail.com

Prehranska svetovalka in osebna trenerka fitnesa.

Lastnica portala fitsem.si, avtorica knjige "Ko zadiši po kruhu", razvoj novih receptov.

KONTAKTNI PODATKI PODJETJA:

Matjaž Budin s.p.

Zapučke 16B

5290 Šempeter pri Gorici

e-mail: infofitsem@gmail.com

POGOJI POSLOVANJA