Mnenja o treningu pod mojim vodstvom?

slika1.png

"Treningi z Ano so naravnost čudoviti! Tako zelo uživam v njih, da pozabim, da treniram. Vedno mi pripravi raznolik program vaj, tako da nikoli ni dolgčas. Njena pozitivna energija in dobra volja sta nalezljivi in me motivirata, da do konca izvedem še tako težko vajo. Ana je sonček in če iščeš trenerko, ob kateri ti bo trening užitek, je ona zagotovo pravi naslov".

Tjaša Dorelay

Angelski dotik

leaneen.png

"Ana je izredno prijazna in topla oseba ter odlična trenerka! Med treningom se ti posveti, vaje prilagodi tvojim zmožnostim, ves čas nadzoruje izvajanje vaj, te motivira in spodbuja. S takšno trenerko so še naporne vaje veliko lažje, kot bi bile sicer".

Nina Kastelic

Leaneen (kuharski blog)

 

Kopija izdelka Kopija izdelka Izdelek br

“Lansko zimo sem se zaradi izključno sedeče narave mojega dela odločila narediti nekaj zase in izkoristiti akcijo fitnesa Fit13, ki je poleg letne karte nudil še 12 osebnih treningov z osebnim trenerjem. Ko sem izbirala med številnimi, je Ana bila med najbolj zasedenimi in kmalu sem se tudi na lastne oči prepričala zakaj. Je izjemno prijazna, nasmejana, pripravljena prilagoditi program individualnim potrebam in hkrati med vadbo povedati toliko koristnih stvari, ki ti pridejo prav tudi ko sam treniraš. 

Vsakega skupnega treninga sem se čedalje bolj veselila, saj sem hitro opazila napredek, hkrati pa tudi višanje intenzivnosti, ki je vedno bilo pospremljeno s pohvalo, kar seveda da še večji zagon. Od vseh kvalitet, ki jih Ana nedvomno ima, mi je najbolj všeč to, kako dobro zna med treningom prisluhniti tvojemu telesu in ravno ko te izdaja moč in misliš, da več ne zmoreš, to začuti in izpelje z besedo ali kretnjo tako, da brez težav premagaš vse zadane ovire. Ana, hvala za vse in ker so treningi s teboj mala mal’ca!”

Vesna Kuzmanović

Nohtna stilistka v studiu Alphie

 

mš.png

"Z Ano mi je bilo veselje sodelovati. Je zelo pozitivna in predvsem skrbna oseba. Lahko se zaneseš nanjo. Treninge je vedno izpeljala super, povdarjala je tudi pravilno izvedbo vaj, kar mi je bilo pri njej najbolj všeč! Je odlična trenerka in prava pozitivka."

Manca Šepetavc

Miss športa 2017

Vadbeni studio Manca Šepetavc

 

Z Ano delam že dva meseca in v tem času sem prišla od: "joj, samo ne uteži, če pa že, pa nič težjega od 1,5 kg," do: "uf, tele 6 kg uteži pa postajajo že kar malo prelahke." Poleg tega sem izgubila 10kg, izboljšala svojo krvno sliko in prehranske navade. Ker se že predobro poznam, točno vem, da teh uspehov sama nikoli ne bi dosegla. Poleg tega pa sem razvila veselje do miganja, druženje z Ano pa je prava terapija, ker je Ana en tak velik in čudovit sonček!

Lena Holec Ravnikar